Pánská košile d.r. WRANGLER One Pocket Shirt zeleno-modrá-XL

NOVÉ
  • K zakoupení na e-shopu

  • Okamžitě k vyzvednutí na prodejnách

1 799 Kč

O značce WRANGLER

Značka Wrangler se zrodila ve městě Greensboro v Severní Karolíně v roce 1947, avšak její kořeny sahají až do roku 1904, kdy začala vyrábět oblečení zejména pro tehdejší cowboye a rančery. Jedná se tak o 3. nejstarší denimový brand na světě.

V dobách, kdy se v 50. letech stal denim uniformou dospívající mládeže, se i samotná značka Wrangler stala jejím synonymem.

Wrangler jako denimová značka se 75letou historií a s průkopnickým duchem je vynálezcem revolučního oboulícního kepru (tzv. rybí kost). V nedávné době vyvinula značka Wrangler mnoho inovací pod hlavičkou iniciativy WeCare zahrnující také technologii Indigood® – udržitelné látky vyrobené s úsporou nejméně 90 % vody oproti běžným denimovým látkám.

Všechny produkty této značky

Popis

One Pocket Shirt je košile od značky Wrangler s jednou kapsou, má klasický střih a měkkou bavlněnou keprovou tkaninu, která je pohodlná, spolehlivá a snadno se nosí. One Pocket Shirt je nezbytným doplňkem šatníku do práce, na zábavu i na všechno mezi tím. Tato bavlněná keprová kostkovaná košile se špičatým límcem, manžetami na knoflíky, zahnutým lemem a nášivkou s logem Wrangler na kapse je stylem, který budete nosit opakovaně. Tkanina oděvu je vyrobena ze 100% regenerativní bavlny, která je pěstována způsobem, jenž prospívá zdraví půdy, biologické rozmanitosti a vodnímu hospodářství.

Značka WRANGLER
Kód produktu 100009889--1301--238
EAN 5401139125612
Barva modrá | zelená
Materiál 100% bavlna
Velikost XL

Alternativní produkty

Pánská košile d.r. HEAVY TOOLS Rafik modrá

Vyberte variantu:

NOVÉ

Pánská košile d.r. HEAVY TOOLS Rafik modrá

Pánská košile d.r. LEE Lee Button Down modrá

Vyberte variantu:

NOVÉ

Pánská košile d.r. LEE Lee Button Down modrá

Pánská košile d.r. LEE Lee Button Down modro-bílá

Vyberte variantu:

NOVÉ

Pánská košile d.r. LEE Lee Button Down modro-bílá